top of page
hifu.jpg

Hifu- veitsetön kasvojenkohotus!


Uudenlainen HIFU (High Intensive Focused Ultrasound)- hoito kiihdyttää kollageenintuotantoa ja saa näin ihon uudistumaan todella nopeasti. HIFU- hoidon vaikutus perustuu ultraäänienergiaan, jonka avulla impulssi saadaan kohdistettua todella tarkasti suoraan kudokseen, moneen eri kerrokseen ja kohtaan. Nämä impulssit ikään kuin vaurioittavat/häiritsevät ihoa jonka ansiosta iho alkaa välittömästi kiinteyttää ja uudistaa itse itseään. Kollageenintuotanto nopeutuu tämän seurauksena. Ihon uusiutuminen vie oman aikansa, joten vaikka tuloksia on havaittavissa heti hoidon jälkeen, lopulliset tulokset näkyvät vasta muutaman viikon tai kuukausien kuluttua hoidosta. HIFU on erinomainen hoitovaihtoehto kirurgisille toimenpiteille, kun kuitenkin halutaan näkyviä tuloksia.

 

-Hoidon tekeminen vie 15 minuutista 90 minuuttiin, riippuen hoidettavan alueen koosta
-Paras hoitotulos saadaan yleensä 40-60 -vuotiaille asiakkaille
-Hoito voidaan uusia 3 kuukauden välein, max. 2-3 kertaa samalle alueelle
-Ylläpitohoitoa voidaan tehdä 1-2 vuoden välein tarvittaessa

 

Sopiiko HIFU-hoito minulle?
Jos ihosi kimmoisuus on alkanut hävitä eli iho alkanut roikkua ja syvempiä ryppyjä on alkanut muodostua, niin vastaus on kyllä. Hoidolla voidaan kohottaa myös kulmakarvoja. Yleinen vaiva on myös roikkuva iho leuan alla ja poskissa. Hoito sopii juuri sinulle jos haluat näkyvia tuloksia helposti ja ilman veistä, etkä halua maksaa itseäsi kipeäksi kalliista ja vaativista operaatioista.

 

Kontraindikaatiot, eli esteet hoidon tekemiseen
-Raskaus
-Epilepsia
-Ihosairaudet ja tulehdukset, myös paha akne
-Ruusufinni
-Luomet, ne kierretään hoidossa
-Metallilevy kasvojen alueella, hammasraudat ei haittaa
-Jos ihoosi on injektoitu täyteaineita tai botoxia alle 1kk sisään

 

Mitä hoidossa tapahtuu?
Yksinkertaistetusti asiakas pääsee makaamaan hoitopetiin, kosmetologi puhdistaa asiakkaan ihon, kertoo hänelle hoidosta ja vastaa asiakkaan mahdollisiin kysymyksiin hoitoon liittyen. Kosmetologi myös kertoo koko hoidon ajan mitä tekee, jotta asiakkaalla on mukava olla. Hoidossa iholle levitetään ultraäänigeeli, ja laitteen hoitopää asetetaan iholle. Hoito tuntuu iholla kuumotuksena ja pieninä pistoina ihon sisällä. Kipu ei ole voimakasta, mutta tämäkin on yksilöllistä. Suurin osa kuitenkin sanoo kivun olevan pientä ja sitä ei tarvitse jännittää. Hoito voidaan toki tehdä osissa, jos tuntuu ettei yhdellä kertaa kestä koko alueen hoitoa. 

 

Mitä pitää huomioida hoidon jälkeen?
Iho voi punoittaa ja olla hieman kosketusarka paikoitellen, mutta mitään muuta huomioitavaa ei ole. Ihoa voi meikata, sen voi puhdistaa normaalisti ja voi elää muutenkin täysin normaalisti heti hoidon jälkeen. Ainoa asia, mitä tulisi välttää on saunominen heti samana päivänä hoidosta.

Katso hinnasto tästä  tai 

Varaa aikasi hoitoon

bottom of page